La data de 15 septembrie, în jurul orei 10:15, o femeie de 27 de ani, din comuna Lupeni, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 13/A, în afara comunei Corund spre localitatea sa de domiciliu a intrat în coliziune cu o baliză de semnalizare a unei gropi aflată la marginea părții carosabile, apoi părăsit partea carosabilă tot prin partea dreaptă a drumului şi a intrat în coliziune cu un copac.

În momentul producerii accidentului, din care a rezultat rănirea conducătoarei auto, aceasta nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În cauză s-a întocmit dosar penal, pentru vătămare corporală din culpă.

Tot la data de 15 septembrie, în jurul orei 12:00, o femeie de 42 de ani, din comuna Lupeni, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 13/A, în afara localităţii sale de domiciliu dinspre comuna Corund a efectuat manevra de depășire a unui ansamblu de vehicule, apoi a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă din sens opus de un bărbat de aceeaşi vârstă, din municipiul Târgu Mureş.

În momentul producerii accidentului, din care a rezultat rănirea conducătoarei auto, niciunul dintre cei implicaţi nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

În cauză s-a întocmit dosar penal, pentru vătămare corporală din culpă.