Continuă suspansul în seria Sport Club Miercurea Ciuc – Corona Brașov, din semifinalele Ligii Naționale la hochei pe gheață.

„Lupii” au reușit ieri seară o nouă victorie, au revenit de la 1-3 și s-au impus cu 5-3, chiar pe gheața ciucanilor.
Tendler a deschis scorul în minutul 5, însă harghitenii au marcat apoi de trei ori, T. Biro, Belov și Valchar ducând scorul la 3-1. Matyas Biro a redus din handicap în minutul 28, iar în repriza a treia braşovenii s-au descătușat. Dorofeev a egalat în minutul 50, iar Peter a făcut 4-3 cu 70 de secunde înainte de expirarea timpului regulamentar. Tendler, cu o reușită în poarta goală, a stabilit scorul final, 5-3, iar Corona conduce pe Miercurea Ciuc în serie cu 2-1, scrie www.mytex.ro.
Partida a patra va avea loc astăzi, tot la Miercurea Ciuc, Sport Club fiind nevoită să învingă pentru a mai sprea la un biletul pentru finală. Dacă se vor impune gazdele, atunci seria se va decide în meciul decisiv, care va avea loc la Patinoarul „Olimpic”, pe 18 aprilie.

În schimb, ACSH Gheorgheni deja a fost eliminată de CSM Galați. Moldovenii și-au asigurat deja locul în ultimul act al Ligii Naționale la hochei pe gheață după ce au câștigat la Gheorgheni, 6-3, și au închis seria cu 3-0 la general.

Ribalko a deschis scorul în minutul 4, Zabludovski a mărit diferența în minutul 18, ca apoi, Neznamov să reușească trei goluri consecutive, iar Anton Butuchnov să închidă seria gălățenilor, în minutul 49. A urma o serie de trei goluri pentru harghiteni, prin Csergo în minutul 50, Steen în minutul 51 şi Bobcek în minutul 55, dar care nu a pus la încercare calificarea din trei meciuri a gălățenilor.

Articolul precedentJandarmii harghiteni sunt la datorie în weekend
Articolul următorFOTO Exerciţiu de alarmare publică în oraşul Bălan