Sport Klub Miercurea Ciuc nu a reuşit să facă faţă lui Ujpest în primul meci din semifinalele Erste Liga. Ciucanii au pierdut ieri, în deplasare cu scorul de 4-1. Astăzi se pot revanşa în cel de-al doilea meci.

Meciul a început destul de calm, fără ca cele două formaţii să îşi creeze prea mari ocazii. Cu toate acestea, Arnold Varga a reuşit să deschidă scorul pentru Ujpest în minutul 11, când echipa sa se afla în superioritate numerică. Astfel scorul la prima pauză a fost 1-0.

Meciul a fost echilibrat şi în partea a 2-a. Ciucanii au reuşit să egaleze în minutul 25 prin Vadim Krasnoslobodtsev, tot în superioritate. Însă hocheiştii din Ungaria au reuşit din nou să înscrie cu jumătate de minut înainte de a 2-a pauză prin Karol Csanyi.

Ultia repriză a inceput cu ujpest la conducere, ungurii au înscris prin Taylor Stefishen în minutul 45. Iar cu 30 de secunde înainte de finalul meciului, Peter Vincze, a reuşit să închidă tabela la 4-1, când poarta ciucanilor era goală.

Cel de-al 2-lea meci se dispută astăzi, de la ora 19.00, tot în deplasare.

Articolul precedentColectare de ulei uzat la târgurile lunare de la Consiliul Judeţean
Articolul următorPrefectul Harghitei solicită primăriilor din judeţ să respecte legea privind arborarea drapelului României