Luni, 25 martie, un echipaj de poliție a depistat un bărbat, de 31 ani, din Ghimeș- Făget, județul Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe DN 13C, pe raza orașului Cristuru Secuiesc. La solicitarea polițiștilor, persoana aflată la volan a prezentat un permis de conducere emis, pe numele său, de autoritățile altui stat dar, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că acesta nu poseda drept de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. 

În aceeași zi, un alt bărbat, de 39 ani, din Albești, județul Mureș, a fost depistat, de polițiști, în timp ce conducea un autoturism tot pe DN 13C, pe raza localității Secuieni. În mod similar, acesta a prezentat polițiștilor un permis de conducere emis de autoritățile altui stat, constatându-se, în urma verificărilor, că acesta nu are drept de a conduce autovehicule.

Pentru fiecare caz în parte, a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere, complicitate la fals în înscrisuri oficiale și uz de fals, urmând ca, după finalizarea cercetărilor, acesta să fie înaintat, spre competentă soluționare, către Parchetul de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc.

Articolul precedentÎncepe play-off-ul pentru echipele harghitene de futsal
Articolul următorSe caută firmă care să reabiliteze drumul ce duce la Harghita Băi