La data de 22.09.2019, la ora 18:04, Poliţia Municipiului Miercurea Ciuc a fost sesizată telefonic, prin intermediul 112, despre faptul că în comuna Cozmeni are loc un scandal.

La faţa locului s-a deplasat imediat o echipă operativă, care, în urma primelor verificări efectuate, a stabilit că în intervalul orar 17:50 – 18:00, un localnic de 57 de ani, se pare că a lovit intenţionat cu autoturismul un consătean de 35 de ani, după care a condus încă aproximativ 50 de metri autoturismul respectiv şi s-a oprit în peretele unei case.

Atât pietonul cât şi conducătorul auto au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Miercurea Ciuc, primul dintre aceştia fiind grav rănit.

Faţă de conducătorul auto în cauză a fost luată măsura reţinerii pe 24 de ore, pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală şi distrugere, urmând ca în cursul zilei de 23.09.2019 acesta să fie prezentat în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Miercurea Ciuc, cu propunere de arestare preventivă.

Articolul precedentNoi incubatoare de afaceri în județul Harghita
Articolul următorO tânără de 15 ani din Topliţa, a dispărut de acasă. Poliţiştii au rezolvat cazul în câteva ore.