Pompierii harghiteni intervin pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată, izbucnit pe o pășune împădurită, în zona km 9, în localitatea Gheorgheni spre Lacu Roșu.

Potrivit ISU Harghita, pentru stingerea flăcărilor la fața locului s-a deplasat pentru un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Gheorgheni, cu o autospecială complexă de primă intervenție.

Incendiul se manifestă, în prezent, pe o suprafață de cca.1 ha, într-o zonă cu pădure tăiată, unde ard cioate, doborâturi și zmeuriș, zona fiind greu accesibilă și fără sursă de apă în apropiere.

„Se va mai deplasa în sprijin de la Detașamentul de Pompieri Gheorgheni un echipaj, pentru a acționa pentru păstrarea incendiului în limitele ariei în care se manifestă în acest moment. Acționează, în cooperare cu pompierii profesioniști, și Pompieri civili din cadrul SVSU Gheorgheni și 2 pădurari”, transmite ISU Harghita.

Articolul precedentDosar penal pentru 3 infracţiuni şi al 3-lea ordin de protecţie emis pe numele unui harghitean de 55 de ani
Articolul următorJudeţul Harghita scade la 18 cazuri Covid-19. La nivel naţional numărul persoanelor infectate a ajuns la 10.096