Cel în cauză, un bărbat de 41 de ani, din Ucraina, este cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului

La data de 18.04.2019, la ora 15:49, Poliția Municipiului Odorheiu Secuiesc a fost sesizată telefonic, prin intermediul S.N.U.A.U. 112, despre faptul că pe D.N. 13/A, înafara localităţii, a avut loc un accident rutier.

La fața locului s-a deplasat imediat un echipaj de poliție rutieră care, în urma primelor cercetări efectuate, a stabilit că G.A. de 63 de ani, din municipiul Odorheiu Secuiesc, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 13/A, dinspre localitatea sa de domiciliu spre comuna Lupeni, a părăsit partea carosabilă prin partea stângă a drumului, suferind leziuni corporale pentru îngrijirea cărora a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Municipal Odorheiu Secuiesc.

Ulterior, prin aprofundarea cercetărilor şi continuarea investigaţiilor, poliţiştii au stabilit că în accident a fost implicat şi un camion, al cărui conducător auto şi-a continuat deplasarea, părăsind locul faptei fără încuviințarea organelor de poliție.

Astfel, la data de 23.04.2019, prin activităţile specifice desfăşurate de la momentul producerii evenimentului rutier, poliţiştii au stabilit că în accident a fost implicat un ansamblu de vehicule, format din cap tractor şi semiremorcă, înmatriculat în Ucraina, care a fost condus de B.V. de 41 de ani, cetăţean ucrainean.

Pe numele celui în cauză au fost întocmite acte premergătoare urmăririi penale, sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului, pentru care va fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc.

Articolul precedentVeşmintele preoţilor pentru vizita Papei Francisc, realizate lângă Miercurea Ciuc, la Leliceni
Articolul următorOlimpiada de Limba şi literatura română pentru minorităţi şi diaspora, la Odorheiu Secuiesc