Echipele harghitene de futsal şi-au disputat ieri primele meciuri din play-off-ul campionatului Ligii întâi. În timp ce Imperial Wet s-a impus fără probleme, Futsal Club Odorheiu Secuiesc a pierdut fără drept de apel. 

Imperial Wet s-a impus cu scorul de 5-2(2-1) pe peren propriu împotriva principalei contracandidate la un loc în finala campionatului, Dunărea Călăraşi. Meciul disputat în sala Zsolt Erőss din MIercurea Ciuc a fost la discreţia fotbaliştilor harghiteni tot timpul.

Golurile ciucanilor au fost marcare de Florin Matei (min. 6), Alvaro De Luis (13 și 21), Gyenisz Ovszynyikov (33) și Mario Velasco Duque,în timp ce pentru Călăsaşi auînscris Alberto Yanez Galan (11) și George Tomescu (40).

În celălalt meci care a implicat o echipă din judeţul Harghita, Futsal Club Odorheiu Secuiesc a pierdut pe terenul lui Autobergamo Deva. Scorul final a fost 6-1 (2-1), iar fotbaliştii din Odorhei rămân fără punct în play-off.

Golurile au fost marcare de Adrian Pânzaru (min. 1), Sergiu Tacot (13, 37), Cristian Obadă (32), Letra Ferreira (33 şi 39) respectiv István Hadnagy (2).

Articolul precedentÎncepe curăţenia de primăvară la Băile Tuşnad
Articolul următorUn şofer care conducea o maşină fără plăcuţe de înmatriculare a abandonat-o după ce a fost urmărit de poliţişti