Cele două echipe harghitene prezente în play-off-ul campionatului naţional de hochei au avut ieri meciuri importante în competiţie. Sport Club miercurea Ciuc a câştigat meciul disputat la Braşov cu scorul de 4-3, golul victoriei fiind marcat în prelungiri, iar ACSH Gheorgheni, a pierdut în deplasarea de la Galaţi cu 7-3. 

Pe Patinoarul Olimpic Brașov s-a disputat al doilea meci al semifinalei Campionatului Național de hochei, între Corona Brașov și SC Miercurea Ciuc.

Meciul a fost spectaculos, echilibrat, s-a jucat în ritm intens, în mare viteză și cu faze la ambele porți. Echilibrul a fost reflectat și de scorurile înregistrate în cele trei reprize, toate terminându-se la egalitate, 1-1. Au urmat prelungirile, o repriză de 10 minute, în care ciucanii au reușit să înscrie, în superioritate numerică, în min. 3,44. SC Miercurea Ciuc a câștigat și a egalat scorul la general, 1-1.

Golurile echipei brașovene au fost marcate de Trancă, Carlson și Borysenko, în timp ce pentru ciucani au înscris Taratukhin două, inclusiv golul decisiv, Valchar şi Brcze.

Următoarele două partide ale semifinalei se vor juca la Miercurea Ciuc, joi și vineri.

În celălalt meci, hocheiștii de la CSM ”Dunărea” au câștigat, scor 7-3, și cel de-al doilea meci din cadrul semifinalei Ligii Naționale, disputat luni seară, la Galați, și au șansa să închidă această fază a competiției la Gheorgheni.

Gălățenii au revenit de la 0-2, la prima pauză, și au reușit să intre în forță în cea de-a doua repriză pe care au dominat-o în totalitate. Golurile Gheorgheniului au fost marcate de Vorobzev şi Constantin.

Fefelov a înscris în minutul 21, în superioritate numerică, apoi Baskov a egalat după alte două minute (din inferioritate), iar Zabludovski parcă a croșetat pentru 3-2. Mărcuș a ”înghețat” tabela la 4-2, la a doua pauză, printr-un gol ce l-a pus la ”pământ” pe portarul harghitenilor.

Ultima repriză a oferit spectacol celor din public. Rybalko a dus scorul la 5-2 în minutul 41, diferența a fost mărită de Baskov, din inferioritate numerică. După timpul de odihnă, harghitenii au forțat atacul, l-au scos pe portarul Ruczuj, și deși erau în înferioritate, gălățenii au reușit un gol senzațional, printr-un puc șutat de la mai bine de jumătatea terenului, spre bucuria fanilor, prin Neznamov.

Harghitenii au mai redus din diferență, printr-un gol marcat de Vorobyev când mai erau doar șapte secunde de joc, scrie www.viata-libera.ro.

Semifinalele se vor adjudecata de echipele care își vor trece în cont primele 3 victorii.

 

Articolul precedentBărbat prins, după ce a furat carne de 9.000 de lei, dintr-o gospodărie din Păuleni Ciuc
Articolul următorImperial Wet țintește finala Ligii 1