Poliţiştii din Vlăhiţa au recuperat o maşină furată. La volanul autoturismul în cauză, interceptat pe raza comunei Ocland, poliţiştii au identificat un bărbat de 45 de ani, fără permis de conducere şi aflat în stare de ebrietate.

La data de 30.07.2019, în jurul orei 17:00, Poliția Orașului Vlăhița a fost sesizată telefonic, de către un localnic de 28 de ani, cu  privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras autoturismul, ce se afla staționat pe strada Progresului.

Astfel, după circa o oră de la momentul sesizării, acesta a fost interceptat şi imobilizat pe D.J. 132, în comuna Ocland.

Trecând la legitimarea conducătorului auto, poliţiştii au stabilit că acesta este un bărbat de 45 de ani, din oraşul Vlăhiţa, care avea 1,01 mg/l alcool pur în aerul  expirat, iar în urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a stabilit că persoana respectivă nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere.

Autoturismul sustras a fost recuperat şi restituit păgubitului.

În cauză sunt continuate cercetările, sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt, conducere sub influența alcoolului şi conducere fără permis.

Articolul precedent33 de pompieri harghiteni au fost ridicaţi în grad
Articolul următor10 cazuri de copii dispăruţi în acest an, în Harghita