Ieri, 16 aprilie, cei opt pompieri militari din cadrul Detașamentului Gheorgheni plecați în expediție pe Mureș, de la izvoare și până la vărsarea în Tisa, au ajuns cu bine la Szeged, unde au fost întâmpinați, cu brațele deschise, chiar de primarul orașului și de președintele Consiliului Județean.

Această călătorie, bazată pe experiența și coeziunea echipajului, a dovedit că visele chiar se împlinesc. Aventura pe Mureș a fost o mare provocare pentru echipă, factorul cel mai important fiind încrederea reciprocă, voința și rezistența de a duce la bun sfârșit expediția.

Condițiile dificile au pus presiune, atât pe plute, cât și pe membrii echipei, care au demonstrat, însă, o rezistență remarcabilă în fața dificultăților și s-au ridicat la înălțimea acestei provocări unice în viață. Pentru plute, expediția a fost testul suprem de forță și durabilitate, necesitând unele reparații pe traseu. Dar, cu toate aceste impedimente, pentru cei opt bravi pompieri, au fost 16 zile pline de momente minunate, emoționante, pe care cu siguranță nu le vor uita niciodată. Ei au demonstrat o muncă de echipă extraordinară și tărie în această călătorie.

"Toate visele pot deveni realitate, dacă avem curajul să le urmăm". Walt DisneyLa început, visul lor părea imposibil, apoi puțin probabil și, în cele din urmă, inevitabil.Astăzi, 16 aprilie, cei opt pompieri militari din cadrul Detașamentului Gheorgheni plecați în expediție pe Mureș, de la izvoare și până la vărsarea în Tisa, au ajuns cu bine la Szeged, unde au fost întâmpinați, cu brațele deschise, chiar de primarul orașului și de președintele Consiliului Județean. Această călătorie, bazată pe experiența și coeziunea echipajului, a dovedit că visele chiar se împlinesc. Aventura pe Mureș a fost o mare provocare pentru echipă, factorul cel mai important fiind încrederea reciprocă, voința și rezistența de a duce la bun sfârșit expediția. Condițiile dificile au pus presiune, atât pe plute, cât și pe membrii echipei, care au demonstrat, însă, o rezistență remarcabilă în fața dificultăților și s-au ridicat la înălțimea acestei provocări unice în viață. Pentru plute, expediția a fost testul suprem de forță și durabilitate, necesitând unele reparații pe traseu. Dar, cu toate aceste impedimente, pentru cei opt bravi pompieri, au fost 16 zile pline de momente minunate, emoționante, pe care cu siguranță nu le vor uita niciodată. Ei au demonstrat o muncă de echipă extraordinară și tărie în această călătorie.Felicitări, dragi colegi! Vă așteptăm acasă!

Publicată de ISU Harghita pe Marţi, 16 aprilie 2019

Articolul precedentExerciţiu de alarmare publică la şcoala din Lăzarea, în Harghita
Articolul următorUn primar pasionat de fotografie, expune la Miercurea Ciuc