Mai multe ţigări de contrabandă au fost descoperite de poliţiştii harghiteni la Atid. Tigările au fost găsite la un tânăr de 27 de ani, din comuna Corund. Cel în cauză a fost reţinut pe 24 de ore, iar autoturismul său a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor, cu tot cu cele 20.000 de ţigarete de contrabandă transportate.

La data de 15.05.2019, în jurul orei 13:15, în cadrul unei acţiuni specifice desfăşurată în traficul rutier din comuna Atid, poliţiştii au oprit pentru control un autoturism care circula pe D.J. 135, condus de un bărbat de 27 de ani, din comuna Corund.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au descoperit în portbagajul autoturismului 1.000 de pachete de țigări, care nu aveau aplicate banderole de marcaj.

Astfel, faţă de bărbatul de 27 de ani a fost luată măsura reţinerii pe 24 de ore, iar cele 20.000 de ţigarete au fost ridicate în vederea confiscării, ca şi autoturismul folosit, care a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

În cauză au fost întocmite acte premergătoare urmăririi penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă şi evaziune fiscală, pentru care va fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc.

Articolul precedentMinistrul Turismului: Este obligatoriu ca oraşul Borsec să redevină staţiune balneoclimaterică
Articolul următorCOD GALBEN de inundaţii pe mai multe bazine hidrografice. Vizat şi judeţul Harghita