În această dimineață, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Harghita, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Harghita, au efectuat 7 percheziții domiciliare, la locuințele unor persoane cercetate pentru trafic de droguri de risc și de mare risc. 

Din cercetări a reieșit că mai multe persoane ar fi deținut, în vederea comercializării, în imobilele unde locuiesc, droguri de risc (cannabis), respectiv droguri de mare risc.

La sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Harghita, au fost conduse, în vederea audierii, 6 persoane.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul I.P.J. Harghita – Serviciul pentru Acțiuni Speciale, precum și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Harghita. 

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Articolul precedentÎn plină eră a digitalizării, la ministerul de resort, dosarele pentru înscrierea la concurs se depun FIZIC
Articolul următor29 noiembrie, zi liberă cu recuperare! Minivacanță de 5 zile