Sancțiuni de 75.000 de lei aplicate și bunuri de aproximativ 1.500 de lei confiscate, în urma unor activităţi specifice desfăşurate pe raza judeţului Harghita.

Poliţiştii harghiteni au continuat punerea în aplicare a măsurilor cuprinse în Planul de acțiune elaborat de Inspectoratul General al Poliției Române, în vederea prevenirii și combaterii actelor ilicite de comerț, în special a celor cu alimente perisabile și produse din carne, împreună cu specialiști din cadrul Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Harghita.

Astfel, în urma controalelor efectuate la 17 societăţi comerciale de profil, au fost aplicate tot atâtea sancțiuni contravenționale, în cuantum total de 75.000 de lei.

Totodată, au fost ridicate în vederea confiscării bunuri în valoare totală de aproximativ 1.500 de lei, reprezentând produse de patiserie, carne şi alte alimente, care nu aveau etichetă cu termen de valabilitate, precum şi 200 de țigarete de contrabandă.

Prin continuarea unor astfel de acţiuni, polițiștii harghiteni urmăresc instaurarea şi menţinerea unui mediu sănătos în domeniul alimentaţiei publice şi respectarea legalităţii actelor de comerţ.

Articolul precedentŞofer băut prins de poliţişti, la Miercurea Ciuc
Articolul următorRomânia s-a calificat în grupa doi valorică a Campionatului Mondial de Hochei