Două autoturisme s-au răsturnat miercuri, în afara drumului național 13/A, în zona comunei Sat Mare, iar ambele evenimente rutiere au avut loc în jurul orei 10:50, două persoane fiind rănite ușor.

Potrivit IPJ Harghita, în unul dintre evenimente, un localnic de 62 de ani din orașul Vlăhiţa, care conducea spre Odorheiu Secuiesc, a pierdut controlul volanului într-o curbă la stânga, şi a ieşit de pe partea carosabilă, apoi s-a răsturnat în şanţ, din accident rezultând rănirea unei pasagere de 59 de ani.

În cazul celuilalt accident, un tânăr de 22 de ani din comuna Praid, care se deplasa cu mașina pe direcția Odorheiu Secuiesc – Miercurea Ciuc, a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Potrivit IPJ Harghita, ulterior doi pasageri, unul de 21 de ani, însoțit de un copil de 4 ani, ambii din satul Ocna de Sus, s-au prezentat la Spitalul Municipal Odorheiu Secuiesc pentru îngrijiri medicale.

În ambele cauze au fost întocmite dosare penale pentru vătămare corporală din culpă.

Foto: arhivă

Articolul precedentAcţiuni rutiere desfăşurate de poliţiştii harghiteni în perioada următoare, pe linia trasnportului de persoane
Articolul următorDouă autoturisme răsturnate în afara D.N. 13/A, în zona comunei Sat Mare