Actorul american Danny Masterson, de 47 de ani, un membru al Bisericii Scientologice, cunoscut pentru rolul său din serialul „That ’70s Show”, a fost condamnat, miercuri, pentru violarea a două femei, de un juriu din Los Angeles. 

Trei femei, tot membre ale aceleiaşi biserici, l-au acuzat că le-a violat în casa lui din Hollywood Hills între 2001 şi 2003. 

Juraţii au fost de acord cu doi dintre ei şi nu au ajuns la unanimitatea necesară pentru a pronunţa un verdict asupra celui de-al treilea.În timpul procesului, procurorii au constatat că actorul „a drogat şi a violat fiecare dintre aceste victime” şi au cerut „să fie tras la răspundere”.

Acest caz, declanşat în 2017, în urma acuzaţiilor aduse fostului producător Harvey Weinstein, care au provocat explozia mişcării #MeToo, a ridicat şi întrebări cu privire la rolul Bisericii Scientologiei.Doi dintre reclamanţi au asigurat că organizaţia i-a descurajat să contacteze poliţia.

Sursa: Tabu.RO

Articolul precedentGuvernul a aprobat un ajutor de 300 de milioane de lei pentru fermierii afectați de seceta din 2022
Articolul următorFabrica de candidați pentru Cotroceni. Cine trage sforile pentru alegerile prezidențiale din 2024 – Noi date explozive