Adi Minune a fost internat de urgență în spital, după ce a acuzat stări de rău. Celebrul manelist se află sub supravegherea medicilor, care l-au supus unor analize, printre care și unui test pentru Covid-19.

Momentan, nimeni nu știe motivul pentru care acesta s-a simțit rău. Familia sa nu exclude nici posibilitatea de a avea Covid, iar asta să-i fi declanșat o serie de reacții adverse.

Adrian Minune este internat la spitalul Ponderas, iar membri familiei pot veni la el doar după ce își vor lua măsuri de protectie, după ce au efectuat teste antigen, scrie Fanatik.ro.

Rămâne să aflăm cu ce probleme de sănătate se confruntă artistul acum. Întreaga familie a lui se află la spital, acolo unde câtărețul este internat. Toți membrii familiei lui au făcut testele antigen, iar cei declarați negativ pot veni să îl viziteze pe manelist, dar cu protecție.

De curând, a fost bucurie mare în familia manelistului. Adriana Simionescu, fiica cea mică a lui Adrian Minune, este însărcinată pentru prima dată și a ținut să dezvăluie tuturor care este sexul copilului.

În cadrul unei petrecere fastuoase, organizată la un restaurant cunoscut, la care au luat parte o mulțime de prieteni și apropiați ai tinerei, viitoarea mămică a aflat că va avea o fetiță.

Sursa: Tabu.RO

Articolul precedentAvertisment sumbru: Lumea trebuie să fie pregătită pentru o CRIZĂ bancară – Dezastrul va fi încet și tăcut, nu ca în 2008
Articolul următorVreme capricioasă în următoarele zile: când ploi, când temperaturi ridicate. Prognoza actualizată de ANM