Poliţiştii de imigrări din Cluj au depistat 4 cetăţeni străini, din Republica Moldova, care desfăşurau activităţi lucrative fără forme legale, pe raza județului Cluj.

Pe numele acestora au fost emise decizii de returnare, fiind obligați să părăsească teritoriul României în cel mult 30 zile.

Reprezentanții societății comerciale au fost sancţionați contravenţional cu amendă în valoare de 40.000 lei.

Mai exact, poliţiştii de imigrări au depistat, 4 bărbaţi, din Republica Moldova, cu vârste cuprinse între 27 şi 50 ani, care au intrat legal în ţară în baza unor permise de ședere valabile în scop de angajare în muncă la o societate comercială de pe raza județului Harghita, însă desfăşurau activităţi lucrative fără forme legale la o altă societate comercială de pe raza județului Cluj, respectiv fără a deţine aviz de muncă.

Ca urmare a celor constatate, poliţiştii de imigrări au revocat dreptul de ședere al cetățenilor străini și au emis pe numele acestora decizii de returnare de pe teritoriul României, care îi obligă să părăsească țara noastră în cel mult 30 zile.

Totodată, reprezentanții societății comerciale au fost sancţionați contravenţional cu amendă în valoare de 40.000 lei, pentru angajarea străinilor fără avize de muncă.

Articolul precedentSe circulă în condiții de iarnă în Pasul Creanga. Tirurile, oprite până la curățarea drumului
Articolul următorPrima școală specială cu predare în limba maghiară, pentru copiii nevăzători, în Harghita