Un angajat al Tribunalului Harghita a fost confirmat pozitiv, miercuri după-amiază, la testul pentru COVID-19, iar Direcţia de Sănătate Publică a declanşat ancheta epidemiologică, fiind identificaţi contacţii direcţi, potrivit publicației Informația Harghitei.

Din cadrul instanţei au fost identificate doar două persoane ca fiind contacţi direcţi, ambele fiind în data de 22.07.2020 în concediu de odihnă, iar ulterior au fost izolate la domiciliu. Direcţia de Sănătate Publică Harghita nu a considerat necesară testarea angajaţilor. Până în prezent nici un alt angajat al instanţei nu a manifestat simptome de infectare.

În urma discuţiilor cu reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Harghita am decis să facem o dezinfecţie generală a instanţei, aceasta fiind închisă începând din data de 24.07.2020, ora 12:00, până luni dimineaţa, când se va relua activitatea în mod normal.

Ne menţinem recomandările pentru publicul instanţei, transmise încă de la începutul pandemiei, în sensul evitării prezenţei la sediul instanţei, în cazul în care aceasta nu este absolut necesară, limitarea staţionării în incinta instanţei doar pentru timpul strict necesar îndeplinirii obligaţiilor judiciare sau profesionale şi purtarea corectă a măştilor de protecţie”, se arată într-un comunicat de presă semnat de preşedinta instanţei, Sonia Vâga.

Foto: Informația Harghitei

Articolul precedent100% TU DECIZI! Neculai Onțanu, de la fierar-betonist la doctor-general-inginer
Articolul următorLaurențiu Botin: Nimic interesant. Doar o vorbă