Ratarea calificării în Elite Round-ul UEFA Futsal Champions League l-a costat postul pe antrenorul echipei Imperial WET Miercurea Ciuc, spaniolul Sito Rivera. 

Conducerea grupării harghitene a anunțat că s-a despărțit de antrenorul numit în vară și că echipa va fi preluată de Cosmin Gherman. Fostul mare internațional a fost cel care s-a aflat pe banca ciucanilor sezonul trecut, când Imperial WET a cucerit titlul de campioană a României.

Tehnicianul iberic nu a fost singurul care a părăsit echipa, alți trei jucători fiind puși pe liber de conducerea campioanei României: brazilianul Bruno Moreno, sosit la Miercurea Ciuc în urmă cu o lună, spaniolii Hector, transferat în vară, și Alvaro.

Ultimul, Alvaro, a fost desemnat în această toamnă drept cel mai bun jucător din Liga I sezonul trecut, fiind unul dintre cei mai vechi starnieri al echipei Imperial WET Miercurea Ciuc.

Echipa avea ca obiectiv accederea în Elite Round-ul UEFA Futsal Champions League. Am precizat că acesta este obiectivul în momentul în care Sito Rivera a preluat conducerea echipei. Jucătorii, antrenorii, toți cei din jurul echipei au avut toate condițiile pentru a face performanță. Nu le-a lipsit nimic. M-a nemulțumit în primul rând jocul echipei. Vom continua cu actualul lot și, dacă va fi nevoie, vom mai transfera la iarnă. Îmi pare rău că i-am ascultat pe jucători în vară și l-am înlocuit pe Cosmin Gherman. Jucătorilor nu le surâdea ideea ca la echipă să se muncească din greu și să fie disciplină. Sunt convins că dacă nu am fi schimbat antrenorul, alta ar fi fost soarta echipei acum”, a declarat Walter Gorbe, finanțatorul campioanei României.

Cu spaniolul Sito Rivera pe bancă, Imperial WET Miercurea Ciuc a cucerit Supercupa României, iar în noul sezon al Ligii I formația harghiteană a bifat trei victorii din tot atâtea partide, scrie frf.ro.

Articolul precedentDoi urşi au ajuns peste noapte în localităţile din Harghita
Articolul următorPompierii voluntari din Harghita au fost instruiţi