Evenimentele săptămânii 1-7 Aprilie 2019

Luni, 1 Aprilie 2019, de la orele 10 și 12:30, Teatrul Ariel Târgu Mureș prezintă spectacolul pentru copii „Mica sirenă”, după H. Chr. Andersen. Piesa de teatru va avea loc la Casa de cultură Toplița. Prețul unui bilet este de 7 lei și poate fi achiziționat de la Centrul de Informare Turistică Toplița, zilnic, între orele 10:00 și 17:00. Organizatori: Teatrul Ariel Târgu Mureș și Casa de cultură Toplița.

Marți, 2 Aprilie 2019, de la ora 19, la Casa de cultură din Borsec se va prezenta piesa de teatru „Karády” de Pénzes Csaba. Protagonistă Márdirosz Ágnes. Prețul unui bilet este de 25 de lei și poate fi procurat de la Biblioteca Orășenească Borsec. Organizatori: Csíki Játékszín și Casa de Cultură Borsec.

Miercuri, 3 aprilie 2019, de la ora 18, Teatrul „Ludicus” Toplița vă invită să vedeți piesa „Dineu cu proști”, după Francis Weber, la Casa de Cultură Toplița. Intrarea se face pe baza unor bilete gratuite ce pot fi procurate de la Centrul de Informare Turistică Toplița, zilnic, în intervalul orar 10:00-17:00, online sau înainte de începerea reprezentației. Organizatori: Teatrul „Ludicus” Toplița, CNIPT Toplița și Casa de cultură Toplița.

Sâmbătă, 6 și duminică, 7 aprilie 2019, de la ora 10, la Borsec va avea loc Cupa Borsecului, campionat de atelaje canine pe roți. Organizator: Asociația Sportivă Molnár.

În fiecare săptămână, de marți până vineri, între orele 8 și 12, puteți vizita gratuit Muzeul Comunal din Tulgheș.

În fiecare zi de miercuri, între orele 16 și 17, elevii de gimnaziu pot participa la un curs de programare pe calculator, prin jocuri on line, „Wix code kids”, la Biblioteca Municipală „George Sbârcea” Toplița.

Articolul precedentJandarmeria Harghita se alătură proiectului „Ora pământului”
Articolul următorCsikszereda a urcat pe locul 1, după succesul la limită cu Sănătatea Cluj