Bărbatul care a fost atacat de un urs, luni seara, şi a ajuns la spital cu mai multe răni pe torace şi abdomen primeşte tratament profilactic antirabic în secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Miercurea Ciuc.

Referentul de presă al SJU Miercurea Ciuc, Kiss Edit, a precizat, pentru AGERPRES, că bărbatul de 46 ani a fost externat, marţi dimineaţa, de la Unitatea de Primiri Urgenţe, după ce a primit îngrijirile necesare şi i s-a recomandat să meargă la secţia de Boli Infecţioase, pentru tratament antirabic. Ulterior, medicii de la Boli Infecţioase au decis ca bărbatului să i se administreze tratamentul profilactic antirabic în spital, motiv pentru care acesta a fost internat din nou şi va rămâne sub observaţie medicală. Secţia de Boli Infecţioase a SJU Miercurea Ciuc nu se află în clădirea centrală a spitalului, ci este găzduită de un imobil al Bisericii Romano-Catolice.

AGERPRES

Articolul precedentCioban atacat de urs la o stână, în satul Caşinu Nou! A ajuns la spital cu răni la torace şi abdomen
Articolul următorMinistrul Transporturilor a convocat Comandamentul pentru Situații de urgență, din cauza caniculei extreme!