Polițiștii i-au întocmit dosar penal unui localnic din comuna Subcetate întrucât, după ce a consumat băuturi alcoolice în locuința unui consătean, a refuzat să mai plece, ba chiar și-a agresat prietenul de pahar.

La data de 17.04.2019 Postul de Poliție Subcetate a fost sesizat de un localnic despre faptul că, la data de 20.01.2019, în jurul orei 00:00, un consătean a intrat în locuința sa, iar după ce au consumat împreună băuturi alcoolice, acesta a refuzat să iasă din locuință, ba mai mult, la cererea persoanei vătămate de a pleca, i-a răspuns cu multiple lovituri în zona capului și a zonei mediane a corpului.

Menţionăm că această plângere este o „contra-sesizare”, întrucât la nivelul Postului de Poliţie Subcetate se afla deja în lucru o reclamaţie asemănătoare, depusă de partea adversă.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „violarea de domiciliu” şi „lovirea sau alte violențe”, pentru care va fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Topliţa.

Articolul precedentSpecialiştii ISU Harghita au controlat bisericile din Miercurea Ciuc
Articolul următorFK Odorheiu Secuiesc, înfrângere drastică la Galaţi