Persoanele singura cauta cele mai puternice rugaciuni pentru iubire, in speranta ca Divinitatea le va implini dorinta de a-si gasi iubirea adevarata. Atentie, insa! Teologii avertizeaza ca rugaciunile pentru iubire trebuie rostite cu sufletul curat. Caci ele nu sunt pentru cei cu inima intunecata si plina de ganduri rele.

Cuvintele de rugaciune trebuie pronuntate cu dorinta sincera, cu ganduri bune, fara sa dauneze altor persoane. Rugaciunea pentru iubire nu are ca scop placerea carnala sau intentia de a scoate o persoana dintr-o alta relatie.

Rugaciune pentru iubire catre Fecioara Maria

Maica Domnului nostru Iisus Hristos! Te rog, priveste in sufletul meu, linisteste-mi inima! Gasiti-mi iubitul (numele omului) si aduceti-mi-l. El cauta si dragostea mea, deoarece oaia aude un pastor, dar nu-l poate gasi, arata-i calea spre mine. Sotul sufletului meu, pe care il iubesc, sa ne iubim unii pe altii pana la sfarsitul zilelor noastre. Pentru tine, care cunoaste tainele si suferintele femeilor, ca a devenit o sotie iubita si o mare mama, intreb cu umilinta, in numele fiului tau, Domnul nostru.

 

Amin!

Citește continuarea pe sfatulparintilor.ro

Articolul precedentPrognoza meteo 30 noiembrie. Ninsori puternice la munte
Articolul următorCe să faci ca să alegi mereu produse sănătoase și proaspete la magazin