Orașul Borsec a fost repus pe harta stațiunilor balneoclimaterice prin investiția la centrul de wellness și spa ale cărui porți se vor deschide publicului larg după data de 15 decembrie.
 
După un drum lung, de peste zece ani, cu o serie de piedici dar cu entuziasmul echipei de la Primăria Borsec și susținerea financiară a Consiliului Județean Harghita, investiția în centrul de wellness a fost finalizată.
 
Până la inaugurare, 15 decembrie, influenceri și bloggeri în domeniul turismului sunt așteptați să testeze serviciile oferite: baie sacrală, saună, hidroterapie, împachetări cu nămol, pentru mai multe informații aceștia putând lua legătura cu primarul orașului Borsec, Jozsef Mik, prin mail la adresa [email protected].
 
„Acest centru de wellness va fi o mare atracție pentru județul Harghita contribuind pe viitor la mai multe investiții în hoteluri și pensiuni ceea ce va duce la crearea de locuri de muncă” a apreciat Csaba Borboly, președintele consiliului județean, primul care a testat azi serviciile.
 
Investiția include un centru spa și o bază de tratament și poate găzdui până la 1.000 de persoane pe zi vara și 700 pe timp de iarnă.
 
După inaugurarea din 15 decembrie, centrul de wellness va fi deschis tuturor cu un program de funcționare între orele 10.00 și 20.00 în zilele lucrătoare și până la ora 21.00 în weekend.
Articolul precedentHoroscop 22 noiembrie. Zodia care începe un capitol nou – răsturnare spectaculoasă de destin
Articolul următorCe înseamnă când visezi oameni morți. Ce spun duhovnicii