Duminică, 30 iunie, între orele 17.00- 20.00, are loc un miting autorizat sub formă de protest privind hotărârea instanței din dosarul referitor la stabilirea limitelor de hotar dintre teritoriul administrativ al orașului Gheorgheni și teritoriul administrativ al comunei Bicaz-Chei.

Locul de adunare este în fața Teatrului Tineretului din Piatra-Neamț. Protestul va fi urmat de un marș pietonal, scrie www.ziartarguneamt.ro.

„Nemteni, este timpul sa ne mobilizam. Nu putem accepta fractionarea terioriului jud. Neamt!!! Cheile Bicazului sunt ale jud. Neamt, nu ale Harghitei!!! Daca stam pasivi, comentam pe facebook si nu ne mobilizam in realitate, sa nu ne mire asemenea hotarari date de instante. Cetateni, administratie publica, primari, anagajati la privat, functionari publici… toti suntem Romani si cetateni ai judetului Neamt. Venind la acest miting demonstram ca nu suntem indiferenti si ca sprijinim cetatenii din com. Bicaz Chei. Amintim valoarea istorica si emblematica a defileului Cheile Bicazului.” – se arată în îndemnul de participare.

Articolul precedentFOTO Exerciţiu ISU la un hotel din Miercurea Ciuc
Articolul următorAmenzi de 18.000 de lei şi peste 30 de litri de alcool confiscat, în Topliţa