Postul de Poliție Atid a fost sesizat, pe 30 iunie, de un localnic, despre faptul că, în cursul nopţii precedente, persoane necunoscute i-au distrus o porțiune de circa 4 metri din gardul împrejmuitor al locuinței, provocând un prejudiciu de aproximativ 1.000 de lei.

După cercetarea la faţa locului şi efectuarea primelor verificări, poliţiştii au stabilit că gardul respectiv a fost culcat la pământ, cel mai probabil, de un autovehicul.
În scurt timp, activităţile specifice de cercetare şi investigaţie desfăşurate de poliţişti au confirmat această ipoteză, prin identificarea autovehiculului implicat şi depistarea conducătorului auto, în persoana unui localnic de 37 de ani.
În urma verificarilor efectuate în bazele de date ale Poliţiei Române s-a stabilit că persoana în cauză nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Totodată, bărbatul a recunoscut că a condus autoturismul după ce a consumat băuturi alcoolice, motiv pentru care a fost condus la Centrul de Sănatate Cristuru Secuiesc, pentru a-i fi recoltate probe biologice.
În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere, conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului.

Articolul precedentTot mai mulți urși în localitățile din județul Harghita!
Articolul următorAtenție, șoferi! Canicula accentuează oboseala la volan!