În cursul zilei de ieri, 20 iulie, echipajele SMURD au fost solicitate pentru acordarea primului ajutor medical victimelor a două accidente rutiere, produse în municipiile Odorheiu Secuiesc și Miercurea Ciuc. În urma acestor evenimente, două persoane au fost asistate medical și evaluate de către echipajele SMURD aflate la fața locului, acestea fiind ulterior transportate către unitățile spitalicești.

Tot ieri, în jurul orei 15:00, un biciclist a fost accidentat de un autoturism, în municipiul Odorheiu Secuiesc, pe strada Vulturului. Echipajul SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Odorheiu Secuiesc a intervenit pentru acordarea primului ajutor biciclistului rănit, un bătrânel, în vârstă de 89 de ani, acesta fiind preluat și transportat la Spitalul Municipal Odorheiu Secuiesc, pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

De asemenea, tot ieri, echipajul SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri  Miercurea Ciuc a intervenit în urma producerii unui accident rutier pe strada Kossuth Lajos, din municipiul reședință de județ, o persoană fiind accidentată de un autoturism, pe o trecere de pietoni. După ce a primit asistență medicală de urgență, victima, o tânără de 25 de ani, care prezenta contuzii la nivelul capului și plagă la genunchiul stâng, a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Miercurea Ciuc, pentru îngrijiri medicale suplimentare.

Articolul precedentLEGEA CARANTINEI | Ludovic Orban, după întâlnirea cu directorii DSP: ”Am stabilit măsuri IMEDIATE”
Articolul următorCOD GALBEN de ploi, până mâine dimineață!