După Rapid, FK Csikszereda a trecut şi de Turris Oltul Turnu Măgurele, altă echipă cu pretenţii în acest sezon de Liga 2, pe teren propriu. Vineri seară, în deschiderea etapei a 15-a, ciucanii au trecut cu 1-0 de fostul lider.

Meciul de la Miercurea Ciuc, desfăşurat în a doua repriză la 0°C, a fost unul modest, cu extrem de puţine ocazii la cele două porţi. Csikszereda a controlat mai mult partida în prima parte, iar în a doua a dat lovitura prin Szilard Kalman, în minutul 59, cu un şut din afara careului. A fost suficient pentru trupa lui Valentin Suciu să apere apoi acest avantaj minim, pe care l-a menţinut până la final fără mari probleme, deoarece Turris-Oltul parcă a fost îngheţată şi nu a avut reacţie.

FK Csikszereda acumulează trei puncte importante şi urcă, pentru moment, pe locul 12, cu 16 puncte, în timp ce Turris Oltul pierde primul meci cu Marius Baciu antrenor, ajunge la patru jocuri consecutive fără victorie şi cel mai probabil va pica în această etapă de pe podium, după ce opt etape la rând a fost lider. Teleormănenii sunt, momentan, pe locul 3, cu 23 de puncte, scrie liga2.prosport.ro.

Csikszereda: Gyenge – Palmeş, Csonka, Lalic, Majzik – Eder Gonzalez (cpt.), Kalman (M. Takacs 82′) – Erdei, Bara, Magyari (Sz. Veres 90+1′) – Logon (Bajko 76′)
Rezerve neutilizate: Ljuljanovic – Barta, Hodgyai, Becze
Antrenor: Valentin Suciu

Turris-Oltul: I. Rus – Buleică, Sălcianu, Ispas, Fl. Mitrea – Haită, Sil. Pană, Savin (cpt.)(Juncănaru 76′) – Cr. Ciobanu (Călinţaru 61′), Negruţ (Bud 60′), Ad. Voicu
Rezerve neutilizate: Duţu – Ciutică, Bg. Matei, Turkovic

Articolul precedentUn ursuleţ coboară într-o localitate din Harghita pentru a mânca mere dintr-o livadă
Articolul următorVictorie importantă pentru Hochei Club Gheorgheni