Premergător Campionatului Național de Oină al Ministerului Afacerilor Interne, jandarmii harghiteni au câștigat Cupa Porto-Franco care a avut loc la Galați în perioada 21-23.06.2019.

La startul competiției s-au aliniat 4 echipe, 3 aparținând poliției de frontieră din județele Galați, Vaslui și Tulcea și echipa jandarmilor harghiteni, formată din cadre militare ale Inspectoratului de Jandarmi Județean Harghita și un militar de la Centrul de Perfecționare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Gheorgheni.

La sfârșitul competiției clasamentul s-a prezentat astfel:

IJJ Harghita- locul I

Frontiera Galați- locul II

Frontiera Vaslui- locul III

Frontiera Tulcea- locul IV

Competiția a fost organizată de către IPA-Regiunea 2 Galați în colaborare cu Federația Româmă de Oină.

Începând de astăzi, aceeași echipă ia startul la finala Campionatului Național de Oină al Ministerului Afacerilor Interne, fiind campioana en-titre.

Evenimentul are loc pe stadionul Viitorul din municipiul Gheorgheni. Pe lângă jandarmii harghiteni mai participă alte 7 echipe, respectiv cele ale Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „General de brigadă GheorghePraporgescu” Brăila, Grupării de Jandarmi Mobile „Burebista” Braşov, Inspectoratului de Poliție Județean Harghita și ale poliţiştilor de frontieră din judeţele Tulcea, Vaslui, Galaţi, Constanţa.

Competiţia este organizată de către Centrul Cultural al MAI, cu sprijinul Centrului de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Gheorgheni, Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Harghita, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Oltul al Judeţului Harghita, Primăriei municipiului Gheorgheni şi în colaborare cu Federaţia Română de Oină.

Sursa foto: Jandarmeria Harghita

Articolul precedentFOTO ISU Harghita, în control la Spitalul Județean de Urgență Miercurea-Ciuc
Articolul următorTânăr din Ungaria, mort la un centru Wellness din Băile Tuşnad