Poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Tulcea, au depistat un bărbat, urmărit internaţional pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie şi vătămare corporală, fapte comise în Italia, în anul 2011.

Ieri, pe raza localităţii Mila 23, judeţul Tulcea, poliţiştii au identificat un bărbat, de 48 de ani, din judeţul Harghita, pe numele căruia exista un mandat european de arestare în vederea executării unei pedepse privative de libertate de patru ani şi două luni închisoare, emis de autorităţile italiene.

Pentru depistarea acestuia, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Persoana în cauză a fost prezentată Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa care a emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, fiind introdusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Constanţa, urmând ca astăzi, să fie prezentat Curţii de Apel Constanţa cu propunere de arestare preventivă, în vederea extrădării/ predării sale către autorităţile italiene.

Articolul precedentOrban: „Sunt 43 de oraşe care nu au bani de salarii. Pot să rămână fără lumină pe străzi”, printre ele sunt şi oraşe din Harghita
Articolul următorSC Miercurea Ciuc – CSA Steaua Bucureşti 9-4