Există anumite zodii care se enervează foarte repede și care văd roșu în fața ochilor atunci când lucrurile nu se întâmplă așa cum își doresc ele.

Temperamentul lor vulcanic ar putea transforma orice simplă discuție într-un conflict de toată frumusețea din care tu nu vei avea scăpare. Partea bună este că ai de ales atunci când îți dorești să trăiești în liniște: le dai dreptate sau fugi din calea lor. 

Taur

Taurul este încăpățânatul zodiacului, fără doar și poate! Nu face niciodată compromisuri și cu greu acceptă că uneori s-ar putea ca să nu fie el chiar cel mai bun dintre cei mai buni. Atunci când vezi un nativ al zodiei Taur nervos, fugi cât te țin picioarele! Chiar nu poți face nimic pentru a-l liniști și este mai bine chiar să nu încerci. 

Leu

Dramatic și dominant, Leul nu va accepta niciodată faptul că viața aceasta nu este doar despre el. Atunci când se enervează, nativul zodiei Leu va face tot posibilul să demonstreze că el are dreptate. Pur și simplu, nu te poți pune cu el! Leul nu se va da niciodată în spate atunci când vine vorba despre un conflict și va veni cu argumente, uneori pertinente, alteori nu, care să îl scoată basma curată din toată situația.

Scorpion

Scorpionul vrea ca el să aibă întotdeauna dreptate… și cine l-ar putea învinovăți pentru asta? Deși, în general, nativii Scorpioni se prezintă drept persoane calme și liniștite, realitatea este alta. Pot fi foarte răi și devin pasivi-agresivi atunci când se enervează. Nu-ți vor da șansa de a-ți expune punctul de vedere și vor încerca să te atace cu insulte și cu remarci până când se vor plictisi de tine. 

Săgetător

Săgetătorul nu este o fire răutăcioasă, în general, dar atunci când se enervează se transformă total. Este în stare să zică absolut orice doar pentru a te denigra și nu-ți va da pace nici dacă te va vedea plângând. Fiind un semn de foc, Săgetătorul o poate lua razna atunci când este pus la încercare. Cel mai bine ar fi să fugi din calea lui și să nu mai privești niciodată în urmă. 

Capricorn

Știm foarte bine că nativii Capricorn sunt cele mai responsabile și raționale zodii. În general, Capricornul nu se enervează și nu își pierde controlul, dar, atunci când o face, asigură-te că nu stai în calea lui! Când este pus la încercare, Capricornul tinde să devină foarte critic și va încerca să te doboare încetul cu încetul cu acuze, învinovățiri și insulte.

Articolul precedentDezlegare la peşte. Cea mai simplă rețetă de pește la cuptor
Articolul următorPrognoza 25 noiembrie. Schimbări dramatice ale vremii: maximele abia ating 12 grade