Imperial WET Miercurea Ciuc este campioana sezonului regulat, dar harghitenii își doresc să fie primii și la finalul sezonului. Pentru asta trebuie să acumuleze cât mai multe puncte. Prinele din play-off sunt puse în joc mâine, contra celor de la Dunărea Călăraşi.

„Trebuie să câștigăm meciul împotriva Dunării Călărași în primul rând pentru că jucăm pe teren propriu, în fața suporterilor noștri, dar și pentru a ne respecta blazonul de lider al Ligii 1. Știm că ne așteaptă un meci foarte dificil, dar am mare încredere în echipă, în dorința băieților de a scrie istorie pentru sportul din Miercurea Ciuc”, a declarat Cosmin Gherman, antrenorul echipei Imperial WET, pentru www.frf.ro.

Într-o altă partidă, disputată luni seară la Călărași, echipa gazdă, Futsal Club Dunărea, a trecut, fără probleme, de Informatica Timișoara, scor 3-1. Golurile echipei Dunărea Călărași au fost semnate de Paulo Pinto, Alberto Yañez Galan și Mădălin Nițu. În urma acestei victorii, Dunărea Călărași e prima în Grupa 1!

Pentru echipa pregătită de Marian Șotârcă meciul cu Informatica Timișoara, din primul meci de plaz-off, a reprezentat repetiția generală pentru super-confruntarea de astăzi, din deplasare, cu Imperial WET Miercurea Ciuc, liderul sezonului regulat.

„Am făcut un meci bun împotriva Informaticii, un meci în care am urmărit să nu avem jucători accidentați sau suspendați, pentru că urmează un meci deosebit de dificil. Vom întâlni liderul sezonului regular, Imperial WET, chiar la Miercurea Ciuc. Știm ce ne așteaptă acolo, va fi foarte greu, dar cred că suntem pregătiți. Chiar dacă Imperial WET pornește ca mare favorită, noi ne vom juca șansa. Am făcut un sezon excelent până acum. Am cucerit în premieră un trofeu, Cupa României, iar o finală în Liga 1, fie ea și finala mică, ar reprezenta un bonus”, a spus Marian Șotârcă, antrenorul-jucător al echipei Dunărea Călărași, pentru www.frf.ro.

Imperial WET Miercurea Ciuc și CS United Galați au început play-off-ul cu câte trei puncte fiecare, Dunărea călărași și Autobergamo Deva cu câte două puncte, în timp ce Informatica și FK Odorheiu Secuiesc nu au avut niciun punct.

Se va juca în sistem campionat, fiecare cu fiecare, tur-retur. Câștigătoarele celor două grupe vor juca finala campionatului, în timp ce formațiile clasate pe locul secund vor lupta pentru medaliile de bronz.

Clasament Grupa 1:
1. Dunărea 4 puncte
2. Imperial WET 3 puncte
3. Informatica 0 puncte

Program:
Dunărea – Informatica 3-1 (2-0)

etapa viitoare:
miercuri, 3 aprilie, ora 18.30
Imperial WET – Dunărea Călărași

Clasament Grupa 2:
1. CS United 6 puncte
2. Autobergamo 1 puncte
3. FK Odorheiu Secuiesc 0 puncte

Program:
Futsal Klub Odorheiu Secuiesc – CS United Galaţi 2-5 (0-1)

etapa viitoare:
miercuri, 3 aprilie, ora 18.00
Autobergamo Deva – FK Odorheiu Secuiesc

 

Articolul precedent“Miercurea Alarmelor”, din nou în Harghita
Articolul următorFOTO Scurgeri de îngrăşământ la un vagon, în gara Siculeni