Incendiu la un atelier de prelucrare a lemnului, cu pericol de propagare la un alt atelier, în localitatea Brădești, anunță ISU Harghita.

S-au deplasat pentru intervenție 4 echipaje de stingere din cadrul Detașamentului de Pompieri Odorheiu Secuiesc, fiind alertate SVSU Brădești, Satu Mare, Vlăhița, Dealu, Zetea. A fost trimis în sprijin încă un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Miercurea Ciuc. Misiunea este în dinamică.

UPDATE – Peste 80 de pompieri militari și civili din cadrul subunităților de intervenție Odorheiu Secuiesc, Miercurea Ciuc și SVSU Brădești, Dealu, Mugeni, Satu Mare, Vlăhița, Zetea, cu 14 autospeciale de stingere, acționează în continuare pentru lichidarea incendiului izbucnit la un atelier de prelucrare a lemnului din localitatea Brădești, suprafața afectată fiind de aprox. 500 mp. S-a reușit limitarea propagării flăcărilor la alte 2 ateliere din imediata apropiere. Din fericire, nu s-au înregistrat victime. Intervenția este îngreunată din cauza cantității mari de materiale combustibile și a lipsei surselor de apă, alimentarea autospecialelor de intervenţie realizându-se în navetă, de la hidranții cei mai apropiați. La finalizarea misiunii de stingere, se va stabili cauza probabilă a izbucnirii incendiului.

SURSA: ISU HARGHITA

 

Articolul precedentScade numărul infectărilor cu SARS COV 2, se menține ridicat numărul de decese
Articolul următorVot covârșitor: Ludovic Orban a fost EXCLUS din PNL!