ISU și IPJ Harghita au luat parte, în această dimineață, la o misiune de căutare a unui minor de 16 ani, în Lacul Zetea. Adolescentul a fost dat dispărut aseară. 

La fața locului s-a deplasat un echipaj de pompieri din cadrul Detașamentului Odorheiu Secuiesc, cu o autospecială complexă de primă intervenție și o barcă. A fost alertat și Serviciul Salvamont Odorheiu Secuiesc, care se va deplasa cu personal scafandru.

Update: locul căutării este amenajarea hidrotehnică de la baza lacului de acumulare Zetea

Update 2: În urma căutărilor, tânărul a fost găsit și scos la suprafață, însă, din nefericire, decedat

Minorul fusese dat dispărut de polițiștii harghiteni. 

La data de 19 noiembrie, în jurul orei 19:10, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Odorheiu Secuiesc au fost sesizați cu privire la faptul că minorul ABRAN BALINT, de 16 ani, din localitatea Izvoare a plecat voluntar, în cursul aceleiași zile, la pescuit pe malul râului Târnava, sub barajul de acumulare Zetea și nu a mai revenit la domiciliu.

Articolul precedentBilanț IGSU: 79 de localităţi din 19 judeţe afectate de episodul de vreme rea – Unde s-au înregistrat cele mai mari probleme
Articolul următorȘeful ANPC, la un pas să fie luat la bătaie într-o piață din București: „Nu îmi e frică de tine, hai să ne omorâm!” – VIDEO