Nu există nimic în jurul nostru care să nu aibă un „truc” care îl face mai eficient. Fie că vorbim despre rețete culinare, modalități ingenioase de a curăța vasele, sau, se pare, un „truc” incredibil de banal pentru spălatul hainelor! Află de pe Click! de ce este atât de eficientă o pungă de plastic în mașina de spălat!

Poate că deja suntem „împătimiți” ai diferitelor trucuri casnice, care ne fac munca întotdeauna mai ușoară! Fie că vorbim despre sfaturi de gătit, modalități ingenioase de a curăța vasele de bucătărie, ori de a scăpa de petele de pe haine, există aproape pentru orice un „truc” perfect care face totul mai ușor. Inclusiv spălatul rufelor, care poate deveni chiar și mai ușor datorită unei banale pungi de plastic!

Deja știm cu toții cât de utilă este o mașină de spălat, considerată deja (pe bună dreptate) la fel de indispensabilă în casă precum un aragaz! Însă, alt lucru pe care îl știm, dacă avem mașină de spălat, este că aceasta nu este, întotdeauna, atât de eficientă precum am spera, când vine vorba despre scosul firelor de păr, a blănii de animale, ori a scamelor. Iar în acest moment, punga de plastic salvează ziua!

Cum ajută punga de plastic

Poate că unii dintre noi recurg la diferite metode speciale pentru a ajuta mașina de spălat în lupta cu părul și blana de animale. Însă, acestea sunt mereu costisitoare, bilele speciale comercializate în acest scop nefiind deloc atât de practice precum am bănui.

Astfel, un truc extrem de ingenios pe care îl putem folosi este introducerea în mașina de spălat a unei pungi de plastic! Aceasta va face spălatul rufelor mult mai eficient, iar, în mod normal, ar trebui și să crească durata de viață a aparatului!

Dacă sunteți curioși care este explicația pentru eficiența pungii de plastic, ei bine, totul este simplu! Electricitatea statică formată în tamburul mașinii de spălat va atrage asupra pungii de plastic tot părul, blana de animale, cât și alte scame sau resturi care au rămas în hainele voastre!

Sursă text: Click.ro 

Articolul precedentUn produs din coșul de bază al românilor se scumpește din cauza Ucrainei – Decizia care lasă România fără o resursă importantă
Articolul următorScumpiri masive în România: carnea de porc a ajuns un lux – Românii nu mai fac față valului de creșteri ale prețurilor la alimente