O femeie de 37 de ani din judeţul Timiş a murit în explozia produsă într-o pensiune din Cluj-Napoca.

Doi bărbaţi din judeţul Harghita au suferit răni şi au ajuns la spital.

În aceasta dimineață, în jurul orei 06.52, prin intermediul unui apel la numărul unic de urgență 112 a fost sesizată explozia unei clădiri de pe strada Dunării din municipiul Cluj-Napoca, aceasta fiind urmată de un incendiu.

La fața locului s-au deplasat echipaje de poliție, echipaje din cadrul I.S.U., și jandarmi, fiind luate primele măsuri pentru asigurarea locului în care s-a produs deflagrația și acordarea primului ajutor persoanelor. De asemenea, cu ocazia activităților a fost oprită alimentarea clădirii cu gaz și electricitate.

Până în acest moment două persoane au fost transportate la spital, respectiv doi bărbați, ambii de 34 de ani, din județul Harghita, fiind de asemenea identificat în interiorul clădirii trupul neînsuflețit al unei persoane. Polițiștii au stabilit identitatea acestuia, respectiv o femeie de 37 de ani, din județul Timiș.

Sunt desfășurate cercetări pentru a se stabili toate circumstanțele care au condus la acest incident„, a transmis IPJ Cluj.

Sursa: Realitatea de Cluj

Articolul precedentȘedință de Guvern: Primăriile primesc bani pentru subvenția la căldură – Cum vor trece oamenii de iarna scumpirilor
Articolul următorȘedință de Guvern: Primăriile primesc bani pentru subvenția la căldură – Cum vor trece oamenii de iarna scumpirilor