Legătura mafiei coldiste cu traficanții de droguri din Albania este una extrem de strânsă. Dumitru Dumbravă încearcă să pară relaxat și cere audierea lu El Chapo în acest dosar de trafic de droguri transfrontalier. 

Marina Pandarof, blonda din anturajul lui Florian Coldea, care este inculpată într-un dosar DIICOT de trafic de droguri, a fost anchetată de același procuror vizat de o tentativă de asasinat de către mafia albaneză. Tânăra din Slatina este acuzată de procurorii antimafia că ar fi făcut trafic de stupefiante în cluburile de lux din Capitală și de formarea unui grup infracțional organizat.

Marina Pandarof ar fi organizat mai multe orgii unde se consumau droguri de mare risc, iar invitați ar fi fost politicieni de la cel mai înalt nivel, afaceriști, dar și oameni din serviciile secrete. Tânăra fotografiată alături de Florian Coldea și albanezul Dorian Ducka a înregistrat aceste întâlniri din cercuri restrânse.

 
 

Procuroarea care s-a ocupat de dosarul blondei lui Coldea este cea care l-a băgat în spatele gratiilor pe Dan Chioru, cunoscut în lumea interlopă ca Pablo Escobar de România. Traficantul de droguri apelase la doi asasini din Albania pentru a o ucide pe procuroarea Cristina Bartha. Mercenarii angajați aveau misiunea să o împuște mortal în timpul deplasării de la sediul DIICOT Central către casă.

Traficanții Marinei Pandarof, protejați de politicieni. Blonda lui Coldea a ridicat un imperiu cu bani din droguri

Întreaga operațiune a fost dejucată de către trupele speciale în ultimul moment, însă asasinii au scăpat. Autoritățile au decis ca procuroarea să primească pază zilnică din partea jandarmeriei. Cristina Bartha este cea care a condus ancheta din 2016, unde în apropierea lui Dan Chioru a fost infiltrat un ofițer sub acoperire pentru a strânge dovezi despre interlopul din sectorul 4 al Capitalei.

 
 

Traficantul de Droguri Dan Chioru reușea să aducă stupefiantele din America de Sud pentru a le valorifica pe piața internă. Din banii câștigați, traficantul și-a construit un adevărat palat în sectorul 4, își permitea și să folosească avioane particulare, să joace sume uriașe la casinouri din țară și din străinătate, dar și să împrumute, cu dobândă, anumite persoane asociate lumii interlope. 

Imagine

Imagine

 
 
Articolul precedentVREMEA 10 IULIE. COD GALBEN ȘI PORTOCALIU DE CANICULĂ ÎN ROMÂNIA
Articolul următorADMITERE LICEU 2024. IERARHIA ABSOLVENȚILOR PUBLICATĂ ASTĂZI. SCHIMBĂRI LA CRITERIILE DE DEPARTAJARE