Temperaturile vor înregistra o creștere față de ziua anterioară, iar cerul va fi predominant senin în majoritatea regiunilor. În nordul teritoriului, se vor înregistra înnorări temporare, însoțite de ploi scurte. În celelalte regiuni, cerul va fi predominant senin, iar șansele de precipitații sunt reduse. Maxima zilei va atinge 16 grade Celsius.

La munte, în a doua parte a intervalului, se vor semnala precipitații mixte.  Se așteaptă vânt slab și moderat, cu intensificări locale pe crestele montane și în anumite zone, cu viteze mai reduse în vest, nord-vest și în extremitatea de sud-est.

Temperaturile maxime vor varia între 7 și 16 grade Celsius, în timp ce temperaturile minime vor oscila între -4 și 8 grade Celsius. Pe alocuri, dimineața se poate forma ceața.

În București, se anunță o vreme caldă. Cerul va prezenta variații, iar vântul va fi ușor și moderat. De asemenea, probabilitatea de precipitații este scăzută în Capitală.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 și 15 grade Celsius, în timp ce temperaturile minime vor oscila între 2 și 4 grade Celsius.

Administrația Națională de Meteorologie a amis joi dimineață și atenționări nowcasting cod galben de fenomene periculoase, valabile în București și în mai multe județe din țară.

 

Sursa: Newsinn

Articolul precedentPASTILA PENTRU SUFLET
Articolul următorCaravana Medicală a bifat un nou record: peste 15.000 de români au beneficiat de servicii medicale gratuite