În acest sfârșit de săptămână, ne putem aștepta la temperaturi destul de scăzute, dar normale pentru acest interval din an, perioade cu ceață în zonele joase și ninsori locale în nordul țării și la munte.

În prima partea a zilei de vineri, 25 noiembrie, va mai ninge, local, în nordul Moldovei și în zonele mai înalte din sudul Transilvaniei, dar precipitațiile vor fi în restrângere.

Sâmbătă însă, vor mai fi precipitații doar izolat, în special în zonele de munte, în general sub formă de ninsoare, scrie meteoradar.ro. Pe alocuri, vor fi intervale cu ceață.

 

Temperaturile maxime vor atinge doar 2-4 grade în jumătatea nordică a Moldovei și în estul Transilvaniei, 5-7 grade în restul arealelor din nordul, centrul și nord-estul țării și 7-9 grade în sud și vest.

În dimineața zilei de duminică, 27 noiembrie, pe alocuri vor fi intervale cu lapoviță și ninsoare în nordul țării și pe spații restrânse și în restul țării.

 

Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 3 și 7 grade în majoritatea regiunilor țării, fiind mai coborâte în centru și nord-est, și ușor mai ridicate în regiunile sudice.

Articolul precedentCe nu trebuie să îți lipsească din casă în caz de BLACKOUT! Raed Arafat: „Este obligatoriu!”
Articolul următorSite-ul Parlamentului European a fost vizat de un atac DDoS