În contextul pandemiei de COVID-19, directorul Spitalului de Boli Infecțioase „Matei Balș”, epicentrul tratării bolnavilor infectați cu noul coronavirus, face un apel către oamenii cu posibilități financiare pentru a face o donație, scrie realitateadinpsd.net

Profesorul Streinu-Cercel a declarat, după conferința susținută de ministrul Afacerilor Interene, Marcel Vela, pentru prezentarea ordonanței militare, că Blaș are nevoie foarte mare de 6 mașini pentru a demara un program de livrare la domiciliu a medicamentelor.

Profesorul a spus că se va ajunge la o suprasolicitare greu de imaginat acum și că aceste mașini, destinate transportului de medicamente, vor fi bune și pentru transportul personalului medical la domiciliul pacienților pentru a le recolta analize. Sistemul pe care vrea să-l implementeze prof. Cercel este valabil doar în București.

„Flotă de 6 automobile, atât am nevoie, pot fi și electrice”, a spus, în direct la Antena 3, directorul de la Balș. Acesta era privit prin video-call de ministrul Sănătății Victor Costache care, din păcate, nu a reacționat în niciun fel la apelul colegului său.

Situația pandemiei de COVID-19 pe teritoriul României, la finalul zilei de 24 martie 2020:

794 cazuri confirmate

79 cazuri vindecate

5.515 în carantină

83.970 persoane izolate

11 persoane decedate

Articolul precedentO nouă ORDONANȚĂ MILITARĂ. Marcel Vela: ”Nimeni nu iese din casă fără motiv”
Articolul următorUn român deștept ajută milioane de oameni de când s-a instaurat Ordonanța Militară! Salvați acest link înainte să ieșiți din case