Câteva zeci de soții ale unor militari ruși trimiși pe front s-au adunat la granița cu Ucraina și cer să-și ia bărbații înapoi acasă. Femeile spun că soții lor sunt răniți și că vor merge pe front după ei, dacă nu sunt lăsați să plece.  

Câteva zeci de soții disperate ale unor soldați ruși trimiși pe front s-au prezentat la o bază militară de la granița cu Ucraina și cer ca soții lor, despre care spun că sunt răniți în prima linie, să fie trimiși acasă.

Aproximativ 20 de femei au mers miercuri seara la o bază militară din orașul rusesc Valuiki, la circa 50 de kilometri de regiunea ucraineană Harkiv. Disperate, cu lacrimi în ochi, femeile spun că soții lor sunt răniți și cer să fie scoși din Ucraina și trimiși la casele lor.

”Sunt gata să-i sfâșii pe toți! Trebuie să facă ceva, trebuie să ia o decizie, trebuie să-i scoată de acolo”, a spus o femeie. ”Vrem să fie luați de acolo, pentru că sunt mulți răniți”, a mai transmis o soție. O altă rudă a spus că, dacă oficialii nu ar putea să-i ajute, va merge ea însăși pe front pentru a-i salva pe soldați, a informat The Insider, citând un raport separat, publicat pe canalul Telegram al postului de știri rus independent Verstka.

Nu este clar dacă femeile au primit răspunsurile pe care le căutau. Verstka a raportat că oficialii le ajutau pe femei să-și caute soții.

Articolul precedentCe trebuie să faci în fiecare dimineață – Obiceiul care îți va schimba viața
Articolul următorDe ce LUNA urcă mult mai sus pe cer iarna decât vara