Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunţă că în perioada 20-22 august 2019 se desfăşoară un transport agabaritic pe ruta Sibiu – Gheorgheni (Judeţul Harghita). Vehiculul va transporta un transformator pentru sistemul energetic naţional.

Traseul urmat de vehicul va fi SIBIU (judeţul Sibiu) – A1 – DN1 – Voila – DN1 – Braşov – Centura Braşov- DN11 – Chichiş- DN12 – Cozmeni – DN13B – Gheogheni (judeţul Harghita), anunţă CNAIR.

„Lăţimea maximă a vehiculelor este 3,30 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condiţiilor de trafic. Menţionăm ca în conformitate OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depăşiri este de 70 km/oră”, potrivit CNAIR.

Poliţia rutieră va însoţi în permanenţă vechiculul care va transporta transformatorul pentru sistemul energetic naţional.

Acesta nu va circula în perioadele sau în zonele în care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase.

„Transportul nu se va desfăşura în perioadele şi pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roşu”, mai informează CNAIR.

Articolul precedentVIDEO Csaba Borboly invită harghitenii să taie buruienile de pe marginea drumului
Articolul următorNouă copii și profesoara lor au făcut toxiinfecție alimentară, la Ciucsângeorgiu