Un turist în vârstă de 21 de ani din județul Mureș, venit la schi pe o pârtie din județul Harghita, a fost lovit cu pumnii și picioarele de unul dintre membrii personalului de serviciu, și călcat cu ATV-ul.

Potrivit IPJ Harghita, incidentul s-a petrecut vineri, în jurul orei 14:11, iar cei doi ar fi avut o neînțelegere în privința urcării cu instalația teleschi a pârtiei.  

„Poliţia Municipiului Topliţa a fost sesizată telefonic, prin intermediul S.N.U.A.U. 112, cu privire la o agresiune fizică petrecută la baza unei pârtii din localitate. (…) Un turist de 21 de ani, din județul Mureș, aflat la schi pe pârtia respectivă, în urma unor neînțelegeri privind urcarea cu teleschiul, ar fi fost lovit cu pumnii și picioarele de către unul dintre membrii personalului de serviciu. În urma acestui eveniment, se pare că angajatul respectiv a luat legătura cu alți colegi, care s-au prezentat la baza pârtiei cu un vehicul de tip ATV șenilat, pentru a lămuri situația, iar la plecarea de la locul incidentului, ATV-ul, la bordul căruia se aflau două persoane, ar fi trecut cu șenila stânga față peste picioarele tânărului de 21 de ani, din municipiul Târgu Mureș”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita, Gheorghe Filip.

Victima a refuzat să fie transportată la spital, însă a acuzat că în urma loviturilor pe care le-ar fi primit de la cei doi bărbați în vârstă de 43 și 50 de ani i-a fost ciobit un dinte.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, și fac cercetări pentru a stabili toate cauzele și împrejurările producerii evenimentului.

Foto: arhivă

Articolul precedentȘofer cascador la Miercurea Ciuc: s-a urcat cu mașina pe o bordură și a rămas suspendat pe un ghiveci ornamental
Articolul următorRecord de accidente în weekend pe pârtiile din țară. 8 apeluri pentru Harghita și Covasna