În data de 03.08.2019, ora 18.25, un bărbat, de 43 ani, din Sânmartin, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 123 D în direcția Sâncrăieni – Sântimbru Băi, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, în condițiile în care carosabilul era umed,  și a pierdut controlul asupra autovehiculului care s-a oprit în șanțul din partea dreaptă a drumului.

În urma impactului, un tânăr, de 16 ani, din Olteni, județul Covasna, care, în calitate de pasager, se afla în dreapta persoanei aflate la volan, a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență din Miercurea Ciuc, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Persoana aflată la volan a fost examinată cu aparatul etilotest, constatându-se că aceasta prezenta o concentrație de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat. În acest context, bărbatul de 43 ani a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Miercurea Ciuc pentru prelevarea de probe biologice dar acesta a refuzat să se supună procedurilor de prelevare. În urma verificărilor, s-a constatat că persoana în cauză nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

A fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, refuzul de a supune prelevării de probe biologice și vătămare corporală din culpă, urmând ca, după finalizarea cercetărilor, acesta să fie înaintat, spre competentă soluționare, către Parchetul de pe lângă Judecătoria Miercurea Ciuc.

Articolul precedentO tânără de 16 ani, care se afla de un an şi jumătate la o stână, a fost dusă acasă pe poliţişti
Articolul următorFK Csikszereda Miercurea Ciuc a dat doi jucători la naţionala U17