În data de 03.08.2019, ora 21.55., Poliția municipiului Miercurea Ciuc a fost sesizată, prin 112, cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns în incinta unui atelier de reparații auto din localitate și au sustras o autoutilitară.

În urma cercetărilor efectuate, polițiști l-au identificat pe autorul faptei, acesta fiind un tânăr de 20 ani din Miercurea Ciuc. Astfel, s-a constatat faptul că persoana respectivă ar fi pătruns în incinta atelierului, printr-una din ferestrele clădirii, și a sustras autovehiculul cu care s-a deplasat până în zona unei parcări din Miercurea Ciuc, unde s-a oprit abandonând vehiculul. În urma verificărilor s-a constatat că tânărul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

A fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, urmând ca, după finalizarea cercetărilor, acesta să fie înaintat, spre soluționare, către Parchetul de pe lângă Judecătoria Miercurea Ciuc

Articolul precedentPompierii harghiteni au dat autospecialele de stingere pe biciclete
Articolul următorO tânără de 16 ani, care se afla de un an şi jumătate la o stână, a fost dusă acasă pe poliţişti