United Galați s-a impus categoric, scor 7-2 (4-1), în derby-ul campionatului Ligii I la futsal cu FK Odorheiu Secuiesc, într-un meci contând pentru etapa a 2-a a turului suplimentar, jucat joi seara în Sala Sporturilor din Galați. 

Andrei Crăciun a deschis scorul în minutul 3. Avantajul a fost dublat în minutul 9, când Vlăduț Dudău a centrat în fața porții, iar Tamaș și-a introdus mingea în propria poartă. Harghitenii au marcat în minutul 13, prin același Tamaș, care și-a răscumpărat greșeala de la golul doi al celor de la United. În minutul 15 Daniel Araujo a marcat pentru 3-1 după un contraatac purtat de antrenorul-jucător Florin Ignat, care a dat și cu pasa de gol.

Scorul pauzei a fost stabilit în minutul 18, când portarul Petrișor Toniță a pasat din fața porții sale, Andrei Crcăin a fost pe recepție, a pivotat și a marcat pentru 4-1. La pauză United putea avea un avantaj mai mare, dar Araujo a ratat o lovitură de la 10 metri, iar Robert Crișan a nimerit bara la una din ultimele faze ale reprizei.

După pauză harghitenii au atacat cu cinci jucători de câmp, iar Robert Crișan a marcat pentru 5-1 în minutul 24. Daniel Araujo a urcat tabela la 6-1, în minutul 25, după un schimb de pase cu Krstic. FK Odorhei a reușit să reducă din handicap, prin golul marcat de Tanko în minutul 33, iar Octavian Cireș a ”închis” tabela cu golul de 7-2, în minutul 36, după pasa primită în fața porții de la Florin Ignat.

Chiar dacă are un meci mai puțin disputat decât celelalte echipe United Galați conduce în Liga I de futsal cu 32 de puncte din 13 jocuri, un punct mai mult decât cei de la Autobergamo Deva, două puncte în plus față de FK Odorheiu Secuiesc.

Pentru United urmează meciul de pe terenul celor de la Autobergamo Deva, 12 februarie, ora 18.00. FK Odorheiu Secuiesc va sta în etapa a 3-a a turului suplimentar.

Imagine

foto: sportul ilustrat

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentSalvamont Harghita are două drone performante
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET