Astăzi după amiază, de la ora 15.50, în Sala Sporturilor Dunărea din Galați, a avut loc al treilea meci al finalei campionatului Ligii 1 la futsal, între United Galați și Imperial WET Miercurea Ciuc. După primele două jocuri, de la Miercurea Ciuc, scorul era egal, 1-1. În acest meci United nu l-a putut folosi pe Andrei Crăciun, suspendat după cartonașul roșu primit în meciul 2 de la Miercurea Ciuc. 

Din păcate, încă din primele minute ale primei reprize a meciului de astăzi United l-a pierdut pentru această partidă și pe Tacot, eliminat pentru două cartonașe galbene, al doilea acordat mult prea ușor. Cu un om mai puțin pe parchet, United a primit primul gol în minutul 12, autor Dos Santos. Pe finalul primei reprize gălățenii au forțat egalarea atacând cu 5 jucători, dar nu au reușit să găsească nici așa o breșă în apărarea harghitenilor și la pauză scorul a fost 0-1. 

În repriza a doua jocul a curs cam în același mod, cu o posesie a gălățenilor și o apărare exactă a harghitenilor. În minutul 26, Dos Santos a trimis în fața porții, dar Burdujel a trimis în propria poartă și scorul a devenit 0-2. În minutul 35 Biro a câștigat un duel cu antrenorul-jucător al gălățenilor și după ce l-a culcat pe Dinicuță a trimis în poartă, la colțul lung, 0-3. În minutul 39 Dos Santos a scăpat pe contraatac și l-a învins a patra oară pe portarul celor de la United. În ultimul minut de joc, gălățenii au înscris și ei golul de onoare, prin Cojocaru. 

Imperial Miercurea Ciuc a câștigat primul meci de la Galați cu 4-1, acolo unde nu mai câștigase din 2019, când au învins în prelungiri. 

Duminică, de la ora 15.30, tot în Sala ”Dunărea” din Galați, se va juca meciul 4 al finalei. Dacă vor câștiga cei de la United se va juca și al cincilea meci, la Miercurea Ciuc. Dacă se vor impune din nou cei de la Imperial, aceștia vor deveni campionii României în acest sezon.  

Imagine

foto: Imperial WET

Sursa: Realitatea de Galati