Petrolul a obținut a treia victorie din 3 etape, 2-0 cu Csikszereda, echipă despre care antrenorul ploieștenilor a spus că e favorită la promovare. Însă ciucanii au 3 înfrângeri din tot atâtea meciuri, scrie DIGISPORT.

Partida de la Ploiești a început cu golul rapid marcat de Diarra în minutul 5, după care Vajushi a transformat un penalty în minutul 12. Până la pauză, Petrolul a mai ratat prin Huja, iar în repriza a doua a irosit o șansă uriașă prin Nițescu, fază la care arbitrul nu a văzut un offside.

Petroliștii au rămas în 10 oameni din minutul 71, după ce Sergiu Pîrvulescu a primit al doilea cartonaș galben, însă au rezistat asaltului celor de la Csikszereda, care au marcat în prelungiri, dar golul lui Lorand Kovacs a fost anulat pentru offside.

Petrolul – Csikszereda s-a terminat 2-0, iar oamenii lui Nicolae Constantin au două victorii din 3 meciuri. De cealaltă parte, Csikszereda a bifat a treia înfrângere la rând.

Rezumatul video al meciului, AICI

Sursă: DIGISPORT

Articolul precedentPreşedintele PNL Ludovic Orban îşi depune astăzi candidatura pentru un nou mandat la şefia partidului
Articolul următorNoul ministru de Finanțe, GAFĂ din prima zi: Dan Vîlceanu nu a știut căt este inflația