Ministerul Afacerilor Interne a postat, pe pagina de Facebook, un videoclip emoționant, în care un pompier infectat cu coronavirus transmite prin ce a trecut.

Cristinel Drincă este angajat al Ministerul Afacerilor Interne și a spus aceste cuvinte: „- Dacă mesajul meu va salva măcar o viață, eu sunt cel mai fericit om!”

El a fost infectat cu COVID-19, deși a fost atent să respecte toate regulile sanitare și nu credea că vreodată i s-ar putea întâmpla chiar lui.

Din păcate, Viorel, un coleg de serviciu, a luat virusul din comunitate și s-a îmbolnăvit și Cristi. A fost internat în spital și s-a vindecat după o lungă și grea suferință.

Viorel, din păcate, a fost răpus de boală înainte de a împlini vârsta de 50 de ani, cu tot efortul depus de medici pentru a fi salvat.

Cristi, pompier in vârstă de doar 40 de ani, bărbat puternic și solid, care a salvat vieți și a văzut moartea de atâtea ori, are lacrimi în ochi.

Ne-a spus cu tristețe că, cei care în prezent neagă existența noului coronavirus și încearcă să manipuleze o realitate tragică, aruncă la coș tot efortul românilor din ultima perioadă, riscând în mod inconștient și absurd viitorul celor dragi.

Indiferent de vârstă, iată că acest virus ne atacă și ne dezarmează pe toți, deschizând larg ușa unei boli ucigașe.

Virusul SARS COV 2 își alege după propriile criterii, meschine și tragice, organismele pe care le răpune sau locul unde lasă urme adânci pentru tot restul vieții. Copii, adulți sau seniori, femei sau bărbați, sănătoși sau bolnavi… cu toții suntem vulnerabili în fața unui inamic invizibil și agresiv.

Mesajul lui Cristi din acest clip nu va salva doar o viață. Mesajul său este un ecou de dincolo de moarte!

Articolul precedentNumărul noilor infectări cu coronavirus atinge un nou record în România – 889 de cazuri noi și 21 de decese
Articolul următorSimone Tempestini, victorie la Raliul Perla Harghitei